Dagen efter

Idag är det den där berömda dagen efter i almanackan och jag hoppas ni som hängde i baren eller slet på dansgolvet ta det extra lugnt idag och bara slappar, det kan ni kanske vara värda … 😉 Jag fick en fråga igår av en underbar tjej i Betty boop skor, hon sa; ”Hur ska du kunna summera dessa känslor ikväll?” Jag vill gärna rimma men vi får se längre ner hur det artar sig. Om någon fick något trevligt på bild blir jag väldigt tacksam om ni vill dela med er av dessa minne, min kamera låg i logen och skräpade medans jag sprang runt och försökte vara trevlig. Ni såg ut att ha trevligt i varje fall och visst var efterrrätten supergod! Jag sneglade på de kvarglömda några gånger innan de plockade undan … Jag vet att mina kumpaner bak scen var nöjda med uppträdet, allt flöt som det var tänkt och vi försökte vara så fina som det bara gick för er skull. Jag har bilder från innan festen nere i logen och från den vackra morgon ni troligtvis inte vaknade upp till … hi hi .. Allt därimellan tar jag tacksamt emot, annars får vi som var där bevara det i minnet.
Ja, jag vill tacka er av hela mitt hjärta, hoppas vi inte orsakade er någon smärta.
På scen vi försökte ge er allt vi kunde ge, jag hoppas ni satt bra å ni kunde oss se.
Många förmågor i kväll var för er nya, men ingen missade väl Björn utan tröja?
För vem trodde Klara kunde köra step, hon gav verkligen min näsa en knäpp.
Lovisa med färgglatt hår,Andrianna sparkar och Annie slår. Nellie på scen, ja ni ser hur bra hon där mår!
Sofie ville nog fortsatt hela kvällen lång, kanske kunde vi lurat henne till sång?
Tacksamhet gentemot er kunder, tacksamhet gentemot mina kamrater som sprang runder.
Tacksamhet för att vara med i gemenskap så underbar, tacksam för att var och en av er är så rar.
En underbar kväll vi fick med er, jag hoppas att dessa stunder blir fler!
Tackar för mig för en stund, jag fick precis påhälsning av John Blund.
Dags å sova en stund på dagen, vila öronen och vila magen ..
Vi ses på gympan någon dag, det hoppas i varjefall jag!
 
Bilder kommer från före och efter … snart. Kram så länge. AJ