MAGE

Jag säger bara MAGE! I helgen åker ett gäng upp till Göteborg för att förkovra sig i ämnet CXworx som kommer att visa sig på vårschemat OCH på stranden i sommar, jag lovar. Passet är 30 min långt och redan efter 7 min hade jag kramp i magen. Då befann jag mig fortfarande i soffan med Dvd´n på … Huua! Hur ska det gå i verkligheten? CXworx är den ultimata utmaningen för mage. Under passet hinner du även jobba dig till en snygg rumpa och starka lår och en stabli rygg. Bli inte förvånade om alla kommer hem på måndag med hårda små fyrkanter på hela bålen som går kors o tvärs. Jag längtar!Vi håller just nu på med vårschemat och det ser ut som om passet både får kvälls och morgontider så alla kan få vara med på vår fantastiska resa. Jag smygkollade lite på Saras skrivbord och schemat i sin helhet ser väldigt lovande ut. Många av era önskemål har blivit hörda. Jaf vågar inte säga mer nu, hon kanske blir arg då …Som ni såg på festen så vi många nya stjärnor på väg upp på Aktiverum skyn och vi är väldigt stolta och glada över att de vill jobba med oss. Jag hoppas ni tar emot dem väl och med öppet hjära, det är inte alltid lätt att vara ny.Önskar er en trevlig torsdag. Ta en god titt på era magar … efter jul börjar förvandlingen … /AJ