CX in the house

 Idag har vi fått utmana oss till bristningsgräns. I varje fall min gräns. Idag efter vårt första pass skulle vi se hur starka .. eller svaga vi egentligen är och ställa oss i en planka (ni vet hoover) i MINST 3 minuter, gärna 5. Jag tog första alternativet och satsade på 3. Dårarna Andrianna, Olle, Magnus och Björn tog 5. Så medan Klara och jag drack kaffe stod dårarna kvar och skakade. De andra i gruppen? De flesta drack kaffe med oss .. Vilket betyder att de största dårarna jobbar på Aktiverum. Jag är mäkta stolt över dem och har ett mål, 5 min till julafton. Hänger ni på?Ja, vad har mer hänt idag? Lite sidoplanka, en miljon sit ups, trehundra knäböj och utfall och ganska mycket smärta i axlarna. I morgon kväll kommer jag att ligga i gipsvagga om det ska fortsätta i detta tempo 😉  Men OJ så skoj det är och vilken effektiv halvtimme vi kommer att kunna leverera till er kära medlemmar. Jag säger som i förra inlägget: Ta en titt på er mage nu, den KOMMER att förvandlas! För er som vill ha stabila axlar och välformad rumpa, oroa er inte, det blir bonusen.Klockan är 19.00 och jag är redan i sängen, pratade med Sofie precis som är här på Body Balance utbildning och tydligen har de också hittat muskler idag som hon inte trodde existerade. Måste säga att jag är tacksam över den träning Body Balance givit fram till nu för utan den hade CX varit oförlåtlig. Åhh, jag LÄNGTAR verkligen efter att få köra pass med er och se era överlyckliga miner efter 30 min kärlek till kroppen. Over and out från Göteborg för idag, vi hörs imorgon. /AJ