Att vara bland vänner.

Känner ni så när ni kommer till oss?  Jag brukar säga det till våra nya instruktörer när de nervöst ska köra sina första stapplande pass i livet hos oss. ”Lugn, du är bland vänner.”  Att vara ny instruktör på Aktiverum är inte alltid det mest glamorösa man kan tänka sig. Det är givetvis nervöst, skrämmande och man oroar sig för allt som kan gå fel. Det jag vill tacka många kunder för är att ni faktiskt vågar ge våra nya tjejer och killar en ärlig chans när de ställer sig på scen med skakiga ben. Många av er får verkligen våra nya stjärnor att känna att de är just bland vänner. TACK!Erfarenhet och misstag gör att vi kommer långt inom våra yrkesroller. Det gäller faktiska alla yrke, inte bara instruktörsyrket och när jag tittar tillbaka på min 17 åriga väg på scen så har den varit allt annat än lyckad många gånger. Första gången jag körde spinning cyklade jag tom baklänges för att det blev så tråkigt att bara stå och sitta …. Jag har ramlat av scenen, tappat takten, glömt min musik hemma och använt rösten helt fel i mitt head set många gånger. Det som har fått mig bli bättre är erfarenhet och många underbara kunder!Alla har vi varit nya och nervösa och alla har vi utvecklats till det bättre. Jag vill bara att vi tar en funderare på om vi ger de nya en chans och om vi är beredda på att även släppa in dem i våra hjärtan … de kanske blir er favorit så småningom, vem vet. Anledningen till att jag skriver detta idag är att jag kom på mig själv med att inte acceptera att det stod en vikarie i affären där jag köper hundmat. ”Var är Zara?” frågade jag bittert och blängde surt på tjejen bakom disken. ”Hon behövde vara ledig idag.” Svarade hon med ett leende som snabbt svalnade när jag inte log tillbaka …. Hur tramsig är inte jag! JAG blev sur för att MIN affärsinnehavare inte var på plats när JAG skulle handla örter till hunden …. Är jag 12 år eller?! Jag började tänka på våra nya nervösa instruktörer och på hur (KANSKE) några reagerar om de står på scen istället för er absoluta favorit. Hur reagerar ni? Blir ni tramsiga som jag eller ger ni dem en chans att bli superinstruktörer?Många kramar till er mina vänner. /AJ