Knep o knåp i advent.

Idag är det första advent och ett ljus är tänt. Jag hittar inte min ljusstake så jag får nöja mig med värmeljus än så länge. Ute håller vinden på att dansa bugg med träden, lika bra att stanna inne och mysa hela dagen. Jag har suttit och knåpat lite på julkalenderfrågorna till er i december och snart är allt på plats. Fina priser utlovas från PUMA, Intersport, Les Mills och givetvis Aktiverum. I morgon hänger vi upp kalendern men INGEN får tjuvkika under luckorna! Svarsformulär kommer att finnas i receptionen från den 1 december och kalendern kommer att hänga uppe till nyårsafton då vi meddelar alla som vinner.Kom även ihåg den 6 december då SPA har julmarknad och ni säkert kan fynda några bra klappar eller mysiga saker till er själva. Under hela december har vi också den sedvanliga rabatten på presentkort. 10% på behandlingarna. Dessutom är ni med i en utlottning av just det ni köpt. På julafton drar vi ett namn ur en urna och vinnaren kammar hem ett likadant presentkort som de själva köpt. Vilken bra deal!Sara knåpar med julschemat och jag har sett att ni kommer att få smaka på CXworx redan här. Jag tror i och för sig inte att Magnus kommer att klara av att inte köra CX på sitt core 30 på tisdagar …. vi får se hur mycket det kliar i hans fingrar. Jag kan lova att det kommer på julschemat i vilket fall. Om några veckor skickar vi ett gäng brudar på Sh´bam vilket kommer att ge er spralliga kunder en rolig utmaning i vår … Eller jul …Den 10 december kör vi SUPERSATURDAY med de nya Les Mills releaserna i Body Pump, Body Combat och Body Balance. Jag kan bara tala för BB´n och den känns superskön. Balanslåten är en utmanig (igen) och stående styrka biter rejält om låren. Maglåten känns faktiskt lite lättare men rygglåten utmanar magen likväl som ryggen så det jämnar nog ut sig. Många sköna positioner där vi kan ge kroppen chans att bli lite rörligare och mjukare. Musiken? UNDERBAR som vanligt.Önskar er en fortsatt trevlig advent. Nu ska jag dricka yogi tea med kanel och ingefära. /AJ