Vad händer i City i December?!!

På torsdag är det decembermånad och vi startar julkalendern även i City!Vad händer mer i City?!10 december är det SUPER SATURDAY då vi släpper de nya releaserna/koreografierna till Les mills klasserna (Body Pump, Body Balance och Body Combat). Boka det i almanackan redan nu! Tiderna är 09.00 Body Pump 10.10 Body Balance och 11.15 Body Combat.16 december är det dags för Citys årliga julfrukost! Det serveras en mindre buffé med nybakat bröd, pålägg, sill, köttbullar, prinskorvar, jansson mm. för 50kr. Men innan god sakena måste ni såklart träna, vi erbjuder två pass denna morgon! 06.45 Indoorwalking och Body Balance. Ni kan boka er frukost redan nu och då får ni även boka ert pass.Den 16 december åker även Emelie och Maria upp till Sthlm för att gå på Body Vive utbildning. Body Vive är vårt nya program för våren!!! Det är en klass med tema funktionellträning och puls, man jobbar med gummiband, boll och sin egen kroppsvikt. Alla kan vara med och göra det till vad man vill, jobbigt eller mindre jobbigt! Vi provade det på Super saturday i Sthlm, ett riktigt bra pass och jag är imponerad över hur man kan få in smidighet, styrka, balans och puls i ett och samma pass. Ett bra komplement till Body balancen, jag längtar!!19 december startar julschemat!24 december JULAFTON! Jag älskar att köra pass på julafton, får göra av med all min energi innan jag ska sitta ner en hel kväll å trycka julmat.  Hör och häpna JAG kommer köra IW, det är inte varje dag så passa på!! 09.30 IndoorWalking 10.30 Body Pump. Hoppas ni vill komma för att bränna lite skinka och ha roligt med mig?! 🙂31 december NYÅRSAFTON! Vi firar in det nya året med  BODY VIVE release 10.00, var först med att prova!! För er som vill sova lite längre kommer Johanna köra Spinning 11.00!!Så, där har vi decembers aktiviteter och det kan ju komma fler roligheter, vem vet?!Jag är laddad för december, är ni?! NU kör vi hela året ut! /Josefin