Vasalopps INFO

Lite matnyttig info för er som vill träna tillsammans med våra vasalöpare i Dalarna.. Vi startar 08.00 vilket betyder att vi öppnar 07.45 söndagen den 4 mars. När starten går, kör vi igång på antingen cykel eller walker. Ni bokar er på nätet som vanligt 24 timmar innan MEN denna gång öppnas alla pass kl.08.00 på lördag. Pass 1 är 08.00-08.45. pass 2 är 08.45-09.30 osv … så här kör vi tills den förste skidåkaren går i mål. Det kommer att bli sammanlagt 6 pass. Vill ni boka alla 6 går det bra, vill ni bara boka 1,2 eller 3 pass går det också utmärkt. Ni bestämmer hur länge och på vilken av maskinerna, cykel eller walker. Vill ni köra ett pass på cykel och ett på walken går det också utmärkt.Jag reserverar mig för diverse kaos i bokningssystemet … 😉 Ni vet, datorer fattar inte alltid vad de är ämnade för att göra …. OM det strular så ring oss. Vi hjälper dig! Har ni vänner som inte än är medlemmar ringer ni och gästbokar dem. Med 40 walkers,60 cyklar och en storbildskärm kommer vi ha världens ös i sal 3. Hoppas ni vill vara med oss!Jag kommer som sagt servera er med bananer, blåbärssoppa, skorpor och fylla era vattenflaskor vi behov under hela förmiddagen .Paul, Amanda, Olle, Björn, Frida, Sofie, Sara, Annie, Ola, Li, Thessan och Matilda kommer att spela musik och köra skiten ur sig för att ge er massor av energi. Phuuu … sen behöver vi vila restan av dagen tror jag. Frågor på detta? Ring receptionen eller maila mig på annika@studioaktiverum.se.Lite bilder från förra vasaloppet. Kram /AJ