Uppskattad bild

Jag har förstått att bilden på bloggen om herrar i duschen var uppskattad och jag uppskattar Citys fina bilder från sina pass. Jag åker ner till city och tränar lite då och då i lugn och ro och jag är verkligen glad över att Aktiverum har två anläggningar. Så lika men ändå så otroligt olika. Vecka 14 kommer vi köra en liten tävling på båda ställe där det gäller att samla så många autografer från olika instruktörer som det bara går under ett antal veckor. Det enda ni behöver göra är att vara med på instruktörens pass, få PT av en instruktör eller ett program i gymmet. Fina priser till de som lyckas skrapa ihop många namn! Tävlingsformulär kommer att finnas i receptionen från v 14. Mer info kommer … Under tiden kan ni köra spinning för fulla muggar. City har temaspin och Berga har utlottning av service på din cykel på Sportson. Den 29 mars kör vi medelmsdag på Sportson! Vill ni ha billigare cyklar (15%) eller tillbehör kan ni passa på den dagen. Den 29 lottar vi även ut ett presentkort från Sportson på 3000:- med hjälp av alla biljetter från er som kört spinning från den 22 mars. Ni har några dagar på er … trampa, trampa.Det är lördag, klockan är 07.00 och jag sitter uppe i soffan och tittar ut på dimman. Det var inte varmt ute när hunden drog upp mig för att gå ut 06.00 men det gav lite vårkänsla att titta i rabatterna. Påskliljorna börjar komma upp ur jorden nu lagom till Påsk, scillornas blåa härliga färg är på väg och buskarna börjar knoppa sig. Om två veckor börjar Paul sin uteträning om jag inte räknat fel och då SKA det vara skönt om kvällen. I kväll ändrar vi klockan så vi inte kommer i fel tid till Aktiverum imorgon. Kommer ni till 12.15 då jag och Sofie kör ett extra långt BodyBalance pass med er? Vi ska gå igenom rörelserna noga med er låt för låt så ni verkligen kan utnyttja dessa tre månaderna med den nya releasen väl. Mycket rygg, utmanande ben och en väldigt skön uppvärmningslåt lovas. Efter passet åker vi hem och äter våfflor.Snart är det April. /AJ