Måndagen blir braaaa!

 Nu mina vänner är det sommartid och det blir lite ljusare på kvällen. Dock en aning mörkare på morgonen några dagar med det vänder igen. Hörde på nyheterna i morse att hjärtinfarkterna ökar denna vecka eftersom vi ändrat till sommartid och genast kände jag mig stressad och lite infarktbenägen 😉 … Forskare ser alltså en markant skillnad på denna måndagen och andra måndagar när det gäller infarkter fastän det bara handlar om 1 timmes förändring. En enkel lösning till detta problem kanske bara är att gå å lägga sig en timme innan både på lördagen och på söndagen och VIPS så har du sovit ikapp. Jag tror att vetskapen om att det är högre antal infarkter stressar fler som kanske inte skulle brytt sig annars. Gå å lägg dig om det är jobbigt, det är mitt tips. Annars brukar en stund i skogen lugna ner. Sätt dig och lyssna på fåglarna, titta på träden och på allt nytt och grönt som är på väg till oss. Helt oförstört och vackert.Solen skiner på oss idag och jag vill tacka alla som var med på vårt extra långa BodyBalance idag. NU är vi redo för 3 månaders smidighet! Våfflorna ligger som en klump i magen efter ett obamhärtigt frosseri och soffans kuddar börjar se riktigt inbjudande ut. Det är söndag och tillåtet att slöa.I morgon är det ny vecka med sol,vår och bra träning. Jag snodde åt mig mitt gamla Musclemix pass – nuvarande Funktionell träning kl. 18.00 från Andrianna och lovar en bra genomkörare av rumpa och mage i morgon. Andrianna behöver vila sina rutor lite så hon inte blir för snygg .. 😉 å jag behöver träna upp mina igen. Win Win! På torsdag är det medlemsdag på SPORTSON och utlottning av ett presentkort värde 3000:-. På Onsdag kommer Olle och Sara hem från sin semester bruna och granna o fyllda med energi. Det blir en bra vecka. Nu .. soffa. /AJ