Extrainsatt yoga.

Fredagen den 13 april lägger vi in ett extra yogapass på Berga. Det har varit stor efterfrågan och nu har vi hittat en bra tid och en instruktör som med glädje håller i klassen. Ni känner henne. Lena som tagit över efter Camilla kommer att köra. Så, vi börjar v.15 och kör fram till sommarschemat tar vid. Tid: 10.15 -11.30 precis som på måndagen. Mer yoga åt folket!Jag pratade med en tjej som var med på Söndagens BodyBalance pass och hon var lite förvånad över att det inte var så många killar på passen. Vad är det för fel på killarna här? frågade hon lite försynt …. JA DET KAN MAN JU UNDRA svarade jag … Det roliga är att 90% av alla män .. eller nej .. 98% av alla män jag känner och ser på gymmet är ÖVERSTELA i hela kroppen. Och det är givetvis därför de inte mäktar gå in på ett rörlighetspass. Risken att vara sämst är överhängande. Men killar, spela roll om ni inte kan från början. Ni är där för att träna er i att bli rörliga, inte att vara rörliga från början och överglänsa alla på passet. Om tjejer accepterar era fel och brister i vardagslivet kommer vi säkert ha överssende även på ett BodyBalance eller yoga pass också. Hi hi … JO, jag HAR humor. De killar som vågat sig in säger att de märker resultat ganska snabbt och INSER vad de gjort med sin kropp under många år. Rörlighet är som jag sagt tidigare, en billig pensionsförsäkring. Vi vill inte ha stela gnälliga gubbar som knappt kan plocka upp sina strumpor från golvet utan att pipa om en ond rygg i framtiden. DET ÄR INTE SEXIGT.Nästa vecka är det april och uteträningen sätter fart. Vi kommer lansera en liten tävling också som handlar om att variera sig i träningen. Formulär finns snart i receptionen. Bra priser utlovas!Öppettiderna i Påsk .. vill ni ha dem?
Skärtorsdag: Som vanligt på Berga, City stänger 19.00
Långfredag: 09.45-15.00 Berga, 09.00-13.00 på City
Påskafton: 08.45-15.00 Berga, 09.00-13.00 på City
Påskdagen: 09.45-15.00 Berga, City har stängt.
Annandag Påsk: 09.45-15.00 Berga, 09.00-13.00 på City.
 Önskar er en härlig dag i solen och gärna hos oss. Bilden har inget med texten att göra men den är sååå bra! /AJ