Ska ni springa?

Har ni bestämt er för att springa springtime i år? Om ni anmält er är ni välkomna att skriva upp er i receptionen antingen på Berga eller i City så vi vet hur många från Aktiverum som ska springa. Vi hade nämligen tänkt bjuda er på lite att äta efter loppet på Aktiverum City. Anette har lovat baka sitt underbara bröd och det blir både kaffe och svalkande drycker. Det kan väl vara trevligt?Ska ni inte springa är ni hjärtans välkomna att besöka oss i tältet på torget vid Dunkers. Vad heter det torget? Den som svarar först vinner en banan .. Vi kommer att dela ut finfina saker och lotta ut bra priser till er som kommer och besöker oss. 4 av oss, med Jossan i spetsen, kommer att hålla i årets uppvärmning för löparna så vi hoppas på mycket folk och bra väder hela helgen.Nästa vecka är det tävlingar och bra priser på Aktiverum! Tävlingsformulär finns i rec från och med lördag. Vad ni behöver göra för att ha chans till priser? TRÄNA. Inte svårt alls. Lycka till! /AJ (bästa bilden från förra året …)