Vilken fight!

Jag är mäkta imponerad av Andrianna, Annie och Björn från Stockholmia i dag när de körde BodyCombat med ca 30 taggade kunder. Vilken energi det var i salen och vad mycket svett det blev … Jag blev så sugen att hoppa med och sparka o slå för allt vad tyget håller men jag försökte fånga det på bild istället så att alla ni som missade det kan få njuta lite i soffan av deras energi. Fantastiskt vad konditionskrävande det är att sparka lite bakåt och framåt. 😉 Jag  har aldrig gillat konditionsträning så där jättemycket men när vi hittade Indoorwalkingen i Spanien kände jag att HÄR är mitt konditionspass, HÄR är mitt skötebarn. Lyckan var total och jag trodde väl aldrig att något roligare än IW kunde komma till Aktiverum ….  Nu när jag inte kan träna längre kommer BODYCOMBAT och SH´BAM som två fenomenala konditionspass och välter omkull min syn på konditionsträning igen precis som IW´n gjorde för 100 år sedan. Jag förstår Andriannas och Annies lycka när de kör BC och jag förstår Annie och Sara och Nellie när de ska in och köra ett SH´BAM med er. Adrenalinet flödar tillsammans med svetten som rinner ner för kinderna och kroppen exploderar till fantastiskt bra musik. Kan det bli bättre?!Själv har jag tränat i skogen med hunden idag. Personsök var ämnet och jag måste säga att även det ökar på adrenalinet trots att konditionen inte utmanas nämnvärt. Det har även funderats och diskuterats kring matvanor och socker idag och imorgon kommer en blogg om socker, fetma och andra sjuka tankar som far runt i detta huvud. Nu tittar vi på bilder från BC idag. /AJ