Tack sommaren!

Kan det vara så att den tog slut nu? Nej, det får vi väl ändå inte tro! En liten svacka är tillåtet och jag tror bönderna är glada nu. Våra växter behöver lite regn mellan varven. Ni är hjärtans välkomna in till oss på lite fika, ett ägg eller en stunds träning. Jag har helt snöat in på kokt ägg med majonäs blandat med vår vitlöksdressing. Olle klöks varje gång jag tuggar i mig det men det smakar faktiskt helt ok. Visst, ett kexchoklad hade varit hundra gånger godare men jag får ju skärpa mig nu när jag lagt ner en halv förmögenhet på PT med Magnus. Rumpan har lyft sig lite, bara så ni vet …Apropå en halv förmögenhet så hoppas  jag att alla tjejer som tränade igår fyllde i ett livsstilsprogram så ni är med i utlottningen av riktigt fina priser för 4800 riksdaler. På fredag träffar ni Anne från SPA så passa på. På torsdag är ni välkomna ner till Stenströms i stan på lite rabatterade skjortor och annat fint till sommaren. Passa på och handla när det är billigt. Mellan 10.00-19.00 är vi välkomna. Ta med medlemskortet!På lördag kör vi spinning för Barncancerfonden med massor av fina priser som vi lottar ut till alla som ställer upp. Kolla här: Tandblekning för 4000:- hos Helsingborgs Tandläkarpraktik. Tumlarsafari på Kullaberg för 8 personer. Varbergs kurort bjuder på en övernattning med kvällsbuffé för 2 personer. Hilton copenhagen airport bjuder på söndagsbrunch för 500:-. Grottvandring på kullaberg för 4 personer. Möllehässle camping bjuder på två övernattningar och entré till badland.Snacka om bra priser! Jag vill också vara med och cykla!! Tänk att få äta brunch för 500:-!!! Eller åka båt runt kullaberg en vacker dag med sina vänner i sina vita tänder. Under passens gång kommer Arla bjuda på fruktdrycker och CityGross bjuder på frukt och nötter. SABA/Dole kommer också med frukt och grönsaker.Har ni inte anmält er än kan ni prata med Paul eller ringa receptionen.Jag önskar oss en supertrevlig dag med många glada skratt. Kram på er! /AJ