Ola är fullbokad

Det är i och för sig inte så konstigt. Aktiv form som startar på måndag är helt överbokad och folk ringer som galna för att få plats. LUGN! Det startar en helt ny kurs den 1 oktober igen så håll ut alla som vill komma i gång. Ni hinner! Anmälningarna inför 1 oktober är alltså igång och ni kan boka er i receptionen på 16 40 60. Sara sitter och ler stort där idag och svarar gärna. För er som undrar vad Aktiv Form är så är det en träningskurs fylld med Ola. 6 veckor med glädje och svett blandat. 3 gånger i veckan med varierad träning. En bra kurs för sig som vill få en spark i rumpan, träna smart och må bra.En annan kurs som startar den 24 september är Wivi-Annes Body River Yoga kurs som även den är 6 veckor lång. Varje måndag 17.30 träffas ni och blir rörliga, minskar skaderisk, bearbetar stress som bunkrar upp sig och hittar er inre styrka. Det är när styrka och lugn infinner sig tillsammans som man kan förändra och förbättra och komma till sitt mål, fysiskt som psykiskt. Anmälan i rec 16 40 60 idag om ni vill. Anmälningarna har börjat ramla in men det finns nog 12 platser kvar. För er som är lite rädda för ordet yoga och funderar på om ni verkligen får med er kroppen över huvud taget på ett sådant pass kan alltid prova vår nybörjaryoga med Wivi-Anne på onsdagar 19.00. Start v.35 då höstschemat drar igång.Kramar på er denna härliga fredag! /AJ