CITY

NU är det snart höst, höstschemat startar nästa vecka och vi på CITY är laddade!!Från och med nästa vecka (2/9) öppnar vi söndagar!!! Weeiii 😀 Med öppettider 10.00-14.00. På söndagar kommer ni möta Gabriella som även kör Indoorwalking på onsdagar 18.30 i City.GABRIELLA:19år gammalBörjar i höst studera juristprogrammet i Lund.Utbildad i Indoorwalking och Spinning.Jobbar extra i receptionen på City.Ambitiös tjej som är go och glad. På lördag är det dags för Body Combat- maraton. Start 09.30 med 30min teknikklass, sen startar vi 2h Body Combat. Var med på allt eller så länge du orkar. NI SOM BARA HAR CITYKORT FÅR SÅKLART VARA MED! Säg till i reception så fixar vi ett gästkort till er, för bokning ring till receptionen.Sen vill jag påpeka att om ni bokar genom appen kan man inte boka sig som reserv. Om passet är fullt gå in på en dator eller ring receptionen för att boka er reservplats.Vi ses! /Jossan