Mer PT i grupp.

Nu kör vi hårt med grupp-PT hela hösten och givetvis vill vi att ni hänger på.Marcus kommer köra på lördagar med start den 8 september 13.00.Paul tar efter på söndagen den 9 september 12.30 och Andrianna börjar med grupper i oktober.Tisdagar 08.00 och onsdagar 16.00 blir Andriannas grupper med start den 9 och 10/10.Alla 4 grupper körs i 6 veckor och kostar 1170:- vilket är 195:- per gång. Ni bokar er i receptionen.Än så länge har vi alltså 4 olika grupper att välja mellan. Hoppas någon av dem passar. Minimum deltagare är 4 och vi sätter gränsen på 6 pers i varje grupp.Det som är bra med slutna 6 veckors grupper är att ni lätt kan se resultaten från gång till gång och er PT kan höja ribban varje gång. Även om ni kör i liten grupp kör ni efter egen förmåga och ork. Det finns varianter för alla i de flesta övningar… Det kommer er PT se till. Har ni aldrig provat enskild PT kommer det ett erbjudande i Aktiverumbladet.Må väl denna vackra måndag./AJ