SPA bjuder till!

Under oktober månad kommer ni som gör naglar hos Anna få en liten rosa detalj på naglarna (om ni vill alltså) som kostar 50:-. Gissa var er 50 lapp går? Just det! Rakt ner i bössan. Så ta med er en 50 lapp och gör naglar. Annas nagelkunder har sedan chansen att boka upp en annan behandling och då få 20% på den. Detta gäller om ni bokar upp er i oktober och gör behandlingen innan jul.Jag ska få bodyscrub nästa vecka och bli len som en barnarumpa. Så skönt att få bort gammalt och fram med nytt och snyggt. Efter har jag bokat en oljemassage med harmonioljan som lukar sååå gott. Det är ju höst på riktigt nu. Dags att krypa in i det dova ljuset bland varma bad och härliga dofter. Hade inte det varit skönt efter ett hårt Tabatapass?Denna vecka är det hög tid att boka upp sig på träningslägret på lördag eller på kursen med Gudfinna. På onsdag och tosdag ses vi på Intersport eller Life på väla. Kolla nu om ni behöver vinterjackor, skor, termobrallor eller en snygg träningstop inför vintern. Ni har 20% rabatt. Titta i skåpen om ni har magnesium, järn och vitaminer till vinterns kyla. Ni har 15% på life. Hoppas vi ses i veckan./AJ