Nu drar vi snart igång.

Blommor från Buketten i Lund. Tack Jessica!Nu har vi vissa företag som köpt cyklar och gärna vill har er till att cykla på dem. Är ni sugna den 28 oktober så har vi nu 6 platser som är betalda men ingen cyklist på. Först till kvarn: annika@studioaktiverum.seKlara kom i morse hoppandes och berättade att hennes tandläkare ville vara med och sponsra med en tandblekning. Vi hoppas på utdelning! Hon hade även ett bra förslag denna lilla rosahåriga donna. ”Varför inte ta betalt på mitt, Annies och Olles spinning den 6 oktober också?! Vi är väl också värda?”  Ja, varför inte! Vi gör så här för att göra det enkelt och bra för även de fattiga kyrkråttorna och studenterna; Ni får skänka vad ni vill till passet den 6 oktober för att cykla. Allt från 1 krona i bössan när ni kommer till 250:- på nätet. www.lisahoines.se eller sms till 72988. Skriv BESEGRA 6401. OM ni har ett företag och vill synas på affärsTV under oktober betalar ni in 250:- (eller mer) och mailar mig er logga. Lägg den som en fil i jpeg format annars får jag spel!Anmälan till passet den 6 oktober sker som vanligt via bokning på nätet 24 timmar innan. Känns det rättvist nu? Egentligen borde detta gälla för samtliga pass hela oktober. MINST en krona i bössan var gång ni drar ert kort. Kom ihåg att om man har ett företag kommer man inte upp på affärstv om man ger 1:- i bössan …. Av er kräver vi några tior till .. ;)Under yogamarathonet den 13 oktober kommer vi sätta ut tomma bössor för er som ska köra den dagen. Vi ska nämligen mäta oss med Stockholm som kommer göra samma sak denna dag. Givetvis vinner vi den utmaningen. Jag har precis pratat med fruktservice och de kommer sponsra marathonet med äpple. Pink Lady givetvis! Vi tackar och bockar för detta fina fruktbolag.Det kommer hända massor var så säkra. Jag återkommer vecka efter vecka….                På måndag drar vi igång! /AJ