Oktober snart slut, julen är i startgropen.

Vi går in i sista veckan på vår rosa månad nästa vecka och tänkte bjuda upp till dans. På lördag (27/10) kör vi dansmarathon från 09.00 -12.00. Vi tänkte börja med vår step som kör igång 09.00 och 09.10 i sal 1 och 3. Enkel eller lite svårare, ni bestämmer. Efter ”brädgympan” går vi in i sal 3 och fortsätter på golvet med allehanda stilar och rörelser. Klockan 12 har vi nog gått igenom det mesta och går på darriga ben ut i receptionen där vi bjuder på kaffe och lite kalorier.  Gillar ni Didi och hennes smycken är det läge att gå. Vi kommer lotta ut 60 smycken under dagen.På onsdag kommer vi ha familjezumba kl .18.30. Ta med alla ungar, mormor, faster och farbror på en liten fest. Givetvis sponsras passet av Cloetta. Godis ÄR gott … Vill ni höra de bästa låtarna från SH´bam är det torsdag 17.15 som gäller. Sara kommer köra Best of. Ikväll ska Björn köra Best of BodyPump och lotta ut fina rosa shakers från BMR. Söndagen den 28 avslutar vi den rosa månaden med snygg-Olles spinning 11.30. Sen räknar vi kassan …Sen är det jul! Jo, Fredriksdal ångrade sig så det blir jul 😉 Tur att de fattade vad julen handlar om. Jag tänkte på en sak igår när jag var APFÖRBANNAD över vår lilla Jesus att det är TUR att vi alla väljer olika strider att kämpa i vårt samhälle. Vissa kämpar för djurens rättvisa i våra djurparker, andra för våra hemlösa och deras hundar och jag som kämpar för jesusbarnet i krubban. Om ALLA kämpar för en god sak per man så ska vi nog se till att den här världen blir bra till slut. I år tycker jag att vi ger miljövänliga julklappar till varandra. Vi bakar bara med ägg från höns som mår bra, vi sopsorterar alla värmeljusskal och vi återvinner julklappspappret till nästa år. Åh vilken underbar jul vi får! Nu ska jag ut i solen. Det är 17 grader säger de. Känns märkligt. /AJ