Det närmar sig.

Det börjar närma sig den 28 oktober då vi kör sista racet för Bröstcancerfonden. Spinning med Olle 11.30 är det som avslutar denna månad. Jag vill tacka ALLA företag som varit med och sponsrat med rabatter, priser, pengar och sin tid för att denna månaden skulle bli så bra som möjligt. Ert engagemang visar verkligen att godhet råder! Jag vill även tacka alla mina medarbetare som gjort ett bra jobb på passen och i receptionen. Det är guld värt att ha med sig så många positiva solstrålar! Tack till ALLA medlemmar som kommit och förgyllt våra pass, köpt kakor, armband, band, reflexer och andra rosa ting för den goda sakens skull. Om ni undrat vem som förgyllt receptionen med rosa blommor hela månaden är det Jessica Åström som har Buketten i Lund.Med risk för att glömma något företag vill jag här nedan nämna alla som ställt upp på olika sätt. Håll tummarna nu för att alla är med på listan …Sirrys Hårstudio.                  Ateljé Ljussmedjan.Mette De Lonti.                   Froca.Petras Hårstudio.                 Fruktservice.Get Cut.                               Zoegas.Buketten i Lund.                  Froosch.Blommor o Trend.               Celsius.Blomsterhallen.                   Le Cardinal.Coop Nära.                          GodBiten.Hemköp Laröd.                   Scandic.Knoll & Tott                       Springhill.HiFi klubben.                      Jsonized.BMR.                                  IC Factory outlet.ZaWicca                              Sverige Taxi.Laserdome.                          Systrarna På Piren.Flygstolen.se                       Mölle Hotell.Cykelsaker.se                      Stenberg Byggnads.Telegrafen.                          Wranglers.Scandlines.                          Tretton.Regiondjursjukhuset.          Pistachia.Däck perfekt.                       Derma Vital.HD.                                      Fredrikssons Kakelsättning.Fenix kampsport.                 Skin Care.J-tab Sweden.                      Tropikariet.Style & Living Väla.           Helsingborgs Stadsteater.Kullaflyg.                            Resepunkten.Equifys. Fysterapi.              Linnéaträdgården.Ateljé Larsen.                      Familjerådgivningsgruppen.Cloetta.                                Korpen.Godbiten.                            ÅF.Tandvårdsteamet.               Vemma.St:Jörgens tandläkarna.      Butik Linnéa.Kökscentrum.                    Studio Aktiverum.Intersport.                           Josefina Wahl.C2 Saftey.                          Livets 3M.Mc Donalds.                       Enkla Ting.Brandkåren.                        Mekano.Blockera.                             RDIDiddi.                                   Relevans.Queenstreet tattoo.             PMD.OM NÅGON känner att; ”men jag då?!” Måste ni höra av er. Jag är mänsklig .. även fast det knappt märks .. hrmm.. 😉 Vilken lista va?! Tänk vad alla ställt upp!Vi ses på söndag om inte innan … /AJ  .