En torsdag i oktober.

Jag har suttit och tittat på videosnuttarna som Sara la upp igår från familjezumban och OJ så skoj det såg ut. Det var verkligen äkta glädje i alla låtar! Koreografiskt sätt kändes det lagom lätt för alla att hänga med, till och med Ola viftade i rätt takt .. 🙂 Vill ni dansa vidare idag kan jag rekommendera Saras, Nellies och Annies Sh´Bam 17.15 ikväll. Kanske kommer det lite prisutdelning till på köpet. Gå in på Aktiverums FB sida och njut av Zumban från igår.Efter vår rosa månad och Gudfinnas kurs lugnar vi ner oss lite och återhämtar oss en smula. Vår uteträning i form av löpning på måndagar och Tabata ute på onsdagar håller höst och vinterlov till nästa säsong. Träningslägret som ska vara den 10 nov flyttar jag och Thessan på tills utbyggnaden är klar. Vi vill inte riskera hamna mitt i ett ras under ett knäböj.. ;)Jag hoppas vi ses på lördag under dansen och på söndag på spinningen.  På lördag är det även sista dagen för Gudfinnas kurs och jag ser med spänning fram emot att få höra om deras resultat. Idag fyller även vår lilla pärla Matilda 18 år. Som hon har längtat! Hon går och hoppar här i ett lyckorus. Undra vad hon tror ska förändras .. 😉 ”Nu gör jag som jag vill!” utropade hon i gymmet när jag kramade hennes svettiga kropp. Hmmm.. hur menar hon nu? Stefan Sandin som går Gudfinnas kurs ihop med henne svarade med; ”Du, så länge din mamma är i livet bestämmer du inte ett skit, det ska du ha klart för dig.”  Det är väl ganska sant. Mammor har ett visst behov av att alltid tycka en massa vilket kan vara ganska tryggt om man tänker efter. I vilket fall säger jag GRATTIS på din STORA dag vännen från alla oss på Aktiverum. Här kan du fortfarande inte göra som du vill … 😉 en gåva från mig … BE PATIENT.. Många långa kramar. /AJ