Avslutning HIIT.

Skitkul, sinnessjukt, döjobbigt, roligt, samhörighet, svettigt, smärta. Jag bad deltagarna klä sina känslor i ord. Ja, vad ska man säga? Det låter trevligt i mina ögon. Hur känner ni det när ni läser orden? Deltagarna känner inte bara av orden de beskriver, de känner nog också resultaten som kursen gett. I snitt har de blivit av med 10 cm per man. Mätningarna gjordes på 3 ställen på kroppen och 10 cm är den sammanlagda minskningen. PÅ TVÅ VECKOR! Ett fitnesstest gjordes i början och idag gjorde de det igen vilket gav en ökning på 40% i snitt. Vad är ett Fitnesstest undrar vi alla då. Gudfinna satte upp 8 olika övningar, ex armhävningar, knäböj och andra jobbiga saker som de nu efter två veckor visar 40% ökning i kapacitet på. Så går det när man skärper sig.Så här skrev de kortfattat: Två hysteriska roliga och jobbiga veckor med härliga träningskompisar och ett litet isländskt monster som piskade oss. Vi känner oss så duktiga. VI FIXADE DET!  Jag har lagt upp en film på FB så ni kan få en liten inblick i hur det kan se ut i 3 min .. Här kommer bilder.Vi har även haft dansmarathon idag. Bilder kommer senare, kanske imorgon. Hoppas det är ok. /AJ