Wivi-Anne bringar lycka.

Det är dags för ny kursstart. Måndagen den 5 november 17.30 -19.00 kör Wivi-Anne igång en ny 6 veckors kurs. 595:- bjudet för medlemmar. Ge er kropp en tidig julklapp. Smidigheten och lugnet kommer lagom till julstressen. Helt perfekt! Har ni provat Wivan inne på SPA än? Vissa dagar befinner hon sig hos oss och gör Ayurvedabehandlingar som tydligen är hur sköna som helst. Sara gjorde en för någon vecka sen och det luktade sesamolja i hela kontoret och inte en enda gång den dagen klagade hon på hur stökigt det var inne hos oss. Jag var lycklig! Bilden beskriver lycka … Tänk er en kall vinterdag, en lång promenad som efterföljs av en behandling med varma oljor eller ett varmt bubbligt mineralbad, en skön massage eller båda delar. Efteråt en stor kopp varm choklad under en filt i soffan. DET är lycka.Den 12 november startar Olas kom i form kurs. 6 veckor fyllda med skratt, svett och träning. 3 gånger i veckan kör ni och priset för medlem är 995:-. Alla kurser bokar ni som vanligt via reception eller nätet. Kör hårt mina vänner, om 8 veckor är det julafton ….Kram /AJ