Julmarknad med extrapriser

Den 11 december ska SPA som tidigare nämnt ha en julmarknad ute i receptionen. 17.00-20.00 har ni chans att handla samtliga spaprodukter för 20% rabatt och kunna boka en exlusiv camomillbehandling för kroppen. Ha ni tänkt handla lite sköngörnade klappar tycker jag ni ska passa på denna kväll. Säkert får ni pepparkakor också. Kom och känn o kläm på våra terapeuter .. 😉 eller bara på produkterna om det känns bättre. Här har ni även chans att ställa frågor och kanske få råd om er hud.Det är även hög tid att boka nageltider hos Anna om ni vill vara glittriga eller lysande röda på jul och nyår. Lite tips på hur det kan se ut:Ja mina vänner. Vi närmar oss tomten och det är ganska skönt att ha mycket klart innan gästerna kommer, visst?! Kom ihåg att vi har lyxkuren på SPA till ett bra pris just nu. Den är sköööön! Önskar er en underbar helg med sköna stunder i form av träning och god mat./AJ