Maraton!!!

Den väger tungt den …På måndag kör vi årets sista pass och varför ändra på ett vinnande koncept. Givetvis kör vi Maraton även i år. Tema dans i sal 1 och tema spinning i sal 2. Vi slår upp portarna 08.45 och drar i gång passen 09.00 i ett sträck fram till 12.00 då vi skålar in det nya träningsåret tillsammans.Passen är indelade i 30 min på nätet och det går bra att boka samtliga från 09.00 på söndag. Instruktörer ni träffar på under dagen är: Isabel, Sara, Annie, Olle, Björn, Nellie, Matilda och Jossan. De hoppas, precis som jag, att ni inte BARA kör spinning i 3 timmar eller BARA studsar i sal 1 hela förmiddagen utan varierar er. Blanda upp bokningen lite så kroppen blir glad på er.Sen mina vänner, sen kommer vårschemat och alla nya kurser startar. Vi får en ny entré och två splirrandes nya salar. Det gillar vi!Så sätt klockan på 08.55 på söndag, logga in och var redo med knapparna … Sen smäller det! Å apropå det så behöver ni väl inte handla på er tonvis med raketer i år. Vi går mot smartare tider med högre medvetande .. vi kan väl visa det också? Fyrverkerier var kul på 1800 talet då man inte begrep bättre å tyckte allt som blixtrade till var spännande. Då var även järnvägen spännande och tåget var en magnifik uppfinning …  Möte mellan människor är spännande och vackert, att lära sig nya saker är spännande. Åka tåg är inte längre spännande och fyrverkerier är ute. True story.Vi som inte träffar er på nyårsafton vill önska er ett gott slut på 2012 och en bra början på 2013. Ta hand om era nära. /AJIMG_1849