Kliar mig i huvudet.

IMG_2489I bland undrar jag om jag hamnat helt fel. Finns det fler världar? Har jag oturligt nog fått fel biljett och hamnat på jorden, planeten som ingen bryr sig om? Känns märkligt.Jo, lite uppretad är jag idag (också). Det börjar i morse på väg till jobbet då jag hör att skatteverket ska ut och köpa smuggelcigaretter för att få stopp på de som inte handlar av staten. Staten FÖRLORAR på att folk köper cigaretter under bordet. HALLÅ!!! Mänskligheten FÖRLORAR större om vi fortsätter röka!! Få stopp på rökningen istället och spara in miljarders miljoner i sjukvården. Vem är det som står för tänkandet i vår värld? Kalle Anka?! Varför gynna staten med något som dödar oss? Varför inte hjälpa till och göra världen lite friskare? I min förtrollade värld hade rökare hamnat sist i vårdkön. Konstant! De hade inte ens fått köpa ut ett plåster på ICA….En sak som hade varit jättefint är om samtliga Aktiverums medlemmar varit rökfria 2014. Åh vilken lycka! Å vilket framsteg! Fast … röker man om man tränar? Är inte det riktigt uppåt väggarna?Apropå Ica så kommer vi osökt till nästa fundering kring om jag verkligen hamnat rätt. I eftermiddags stod jag i kön på Maxi. Framför mig och bakom mig har jag vagnar med falukorv, läsk, snabbmakaroner, fiskpinnar, färdigmat, burkmat, kexchoklad och diverse chipspåsar. Barnen hänger i vagnarna och jag tänker: ”Ni kommer hata era föräldrar den dagen ni växt upp och fattar vad för skit de proppat i er.”Ja, jo visst. Man ska fokusera på det positiva runt om en men ibland måste man bara få kräka av sig. Funderar inte ni vart vi är på väg? Varför vi bara fortsätter vara knäppa och göra krokade saker. Är vi människor inte smartare än såhär? Jag menar, bara grejen att stoppa skräp i en papperskorg istället rakt på gatan verkar gå över vissa människors förstånd. Hur svårt är det på en skala?Annars är jag ganska nöjd med mig själv 😉 om någon skulle undra. Jag ser fram emot de nya salarna som snart öppnas och för er skull i gymmet. Ni kommer få större yta till fria vikter. Här fokuserar jag på det positiva, var så säkra.Kram på er alla som orkar bry sig om det vi lever i. /AJ