Vad händer i City??!!

Lite happenings på gång i City! måndag 25/2 kommer vi köra teknikklasser i Body Balance och Body Pump. 16.55 kommer Zumban att utgå, ist kommer där ligga 30min teknikpass i Body Balance. Vi kommer gå igenom de vanligaste övningarna som återkommer i varje release. Jag har chans att visa i lugn och ro och ni har chans att öva och fråga. Därefter (17.30) ligger det en Body balance där ni kan praktisera det ni lärt er. Kanske överraskar med några gamla godingar 🙂  18.35 är det dags för ca 20min teknik i Body Pump. Emelie kommer också att gå igenom de vanligaste teknikerna som benböj, utfall, frivändningar, tricepsövningar mf. Där efter kör hon ett express-pass där hon kör de låtarna som innefattar de övningarna ni gått igenom. Så passa på att få en snygg teknik (och undvik skador)!!Den 9/3, lördag startar Emelie åter sin PT-grupp ”stark kärna”. Ni kommer jobba mycket med egen kroppsvikt och stabilisera upp från grunden. För mer info och anmälan kontakta receptionen i City. Endast två platser kvar.NU är det snart dags för nya program i våra Les Mills-klasser. Det vill vi fira med en release-lördag i City! Den 23 mars levererar vi våra nya releaser i alla våra 4 program, Body Pump, Body Vive, Body Combat och Body Balance. Som vanligt har vi även frukost denna lördag. Som ny chef tar jag ansvaret för egengjord musli och bröd, det ingick i tjänsten 😉  Mer info kommer.Det var allt från oss!! /JossanimgBC Logobody-pumpBODYBALANCET POS1966BODYVIVE-LogoLES_MILLS_FAFP_Logo_centered_BLACK