Spa både för barn och vuxna.

Spa har just nu ett erbjudande för er som vill komma två och mysa. I 90 minuter är ni hos oss och vi erbjuder er ett mysigt parbad med ansiktsmask och ansiktsmassage. Därefter masseras ni med aromaolja i 40 minuter och slutligen får ni mysa i vår relax med bubbeldricka och en skön pläd över er. 2 personer i 90 min kan väl vara värt en 1100:-. Det blir 550:- per person i 90 min. BILLIGT värre! Å skönt som tusan.\n\nUnder påsken kommer Spa även bjuda in våra unga medborgare till myspys. Onsdagen den 27/3 och torsdagen den 28/3 mellan 09.00-12.30 är alla mellan 8-13 år välkomna. En minibehandling, dvs massage för rygg, ansikte eller hårbotten för 100:- och en mysig stund i relaxen med bastu, dusch och gott tilltugg för 75:- extra. Boka endast behandling och betala 100:- eller boka en extra stund i relaxen för 175:-. Även de små behöver lite lyxig avkoppling. Om barnen vill ha med sig mamma eller pappa går det bra.\n\nFör mer info och intresseanmälan går det bra att maila Thessan på therese@studioaktiverum.se . Hon svarar på alla frågor och ser till att barnen mår som prinsar och prinsessor när de kommer.\n\nÖnskar er en härlig dag. Hörde små fåglar i morse i träden .. kan det vara att våren är på väg? Kram AJ