Produkter i omklädningsrummet.

På måndag (4 mars) kommer SPA gästa damernas omklädningsrum med produkter till bra priser. 20% rabatt på allt och de står hos oss mellan 15.00-20.00. Tycker ni att det ser lite rynkigt ut eller känns lite torrt är det då ni ska passa på. Den svart leran tar bort död hud och återfuktar en vintertrött hy. Den ökar även cirkulationen. Min favorit är den gröna leran som gör en snygg på alla plan och som använts i tusen år av de italienska kvinnorna.  Hoppas den finns kvar i sortimentet! Kerstin Florians ögoncremer är super de också. De har en med caviar som slätar ut allt och lite till.SONY DSCKom in och prata produkter om ni är osäkra och bara vill kolla läget lite. Vi har proffs på plats.Klockan är snart 12.10 och Paul gör sig redo för Tabata. Kommer ni? Ni vet väl att vi kör lunchyoga på onsdagar 12.10? Ett superpass om man vet att eftermiddagen blir lååång och jobbig.Kram på er alla! /AJ