Mini-release i City

God morgon på er denna regniga morgon! Men visst är det så att vi behöver regn också?! Pratade med negativ röst om regnet i morse men kom snabbt på att det var många som uppskattade regnet. Det var bra för gräsmattan som nu började bli gul, skönt med lite frisk luft och någon skulle sitta inne hela dagen för att spela tv-spel utan ångest. Själv tycker jag också att det är ganska skönt för jag ska öva in det sista på mina nya Les mills releaser. Vi är lite sena här i City pga. semester, student osv. MEN på lördag kommer vi köra en mini-release med bara Body Balance och Body Vive. På lördag (15/6) kör först jag (Jossan) och Maria Body Balance 09.00 och efter det 10.05 kör Emelie och Maria Body Vive. Bokning som vanligt. Hoppas att vi ses på lördag!! /Jossan, Emelie och Maria