Team med Marcus o Annie

Idag välkomnar jag mig själv tillbaka från semestern och börjar pumpa ut information till er direkt. Andrianna kommer säkert mata er med fler tankar och idéer längs sommaren och höstens intrång, just wait and see…Torsdagen den 1 augusti 18.30-19.30 kommer Marcus och Annie hålla ett TABATA pass tillsammans och vill givetvis se ett fullt pass framför sig. Det bli Marcus sista pass här på ett tag eftersom han ska till USA och jobba. Någon måste rätta till det där stora landet i väst och vi har fullt förtroende för Marcus .. 😉 Bokning sker som vanligt 24 timmar innan men ni kan börja tagga redan nu. Jag ville sätta in foto på dem båda men Marcus påstår att jag bara har foto på honom där han ser ut som en svärmorsdröm och Annie blir som alla brudar aldrig nöjd med ett enda kort ….Den 24 augusti kämpar vi för livet igen men denna gången på cykel i stan. Mellan 09.00 och 11.00 startar ni med cykel på Sundstorget och tar er runt 4 mil. Hela familjen är välkommen och för att göra det extra mysig finns 3 depåstopp med frukt, grillat och fika. Ni betalar 100:-/person eller 250:-/familj. ALLA intäkter går till Barncancerfonden. För med information om loppet: www.barncancertrampethbg.seJust nu håller vi även på med medlemstidningen som ska ut i brevlådorna i slutet av augusti. trevlig läsning, tävling och mer info om vad som händer i höst under vårt tak. Önskar er en underbar vecka med massor av träning, svett och god mat.KRAM AJ. <3