Augusti börjar och slutar med tuff träning.

Den 1 augusti utlovar Annie och Marcus ett teampass TABATA som ni sent ska glömma. De kommer lägga ribban för resten av månaden som avslutas i Andriannas händer med BODYCOMAT-maraton med tre fullspäckade klasser. 31/8 vill vi se sal 4 fullproppad med slag, sparkar och svett. 11.15 börjar kalaset.Vi kommer bjuda på instruktörer från Aktiverum, Ängelholm, Malmö, Lund och Göteborg denna dag och vi hoppas på en energi utan dess like. Mellan de tre BODYCOMBAT-passen kommer det ligga kampsportsuppvisningar så ni hinner hämta andan och få tillbaka energin i kroppen.ALLA är välkomna till oss på vårt maraton. Vi kommer samla in pengar till Min Stora Dag och känner att en 50 lapp(eller mer) kan vara lagom att lägga som ”träningsavgift”. Alla instruktörer kör gratis och vill man inte träna utan bara lägga pengar är det givetvis välkommet det också.Passet är inte bokningsbart. Ni kan bara kasta er in … /AJ