Tips på grym träning.

I går jobbade jag till stängning och körde mitt tuffaste gympass på länge. Jag bar runt på vikter som sammanlagt blev 650 kg. Mina armar var stenhårda och flåset lagom skönt. Tänk att få träna på arbetstid! Jag började städa efter er kvart över nio och var klar kvart i tio … Men jag var inte bitter..;) Nej, jag var tacksam för den gratisträning ni gav mig så här på kvällskvisten. Tänk att ni MISSAR en massa träning genom att ”glömma” plocka undan efter er. Tänk så vältränad era kroppar varit om ni gjort det där sista rycket. Nu fick jag den träningen istället.Annars var det väldigt angenämt att jobba igår. Jag spanade in på Sagas step 1, på Camillas Sh´bam och Mattias TABATA. Härligt att se er flåsa, kämpa och njuta på samma gång i salarna.Ha en trevlig varm helg nu mina vänner. Jag stänger på lördag om någon vill ge mig lite träning då också. 😉 Kram på er. /AJ