Vinnare av Citys lotteri för Bröstcancerfonden!

GRATTIS och tack för ert bidrag!71                Bilbiljett från Scandlines1                   Överraskningspåse från Butik Linnea92                Proteinpulver från BMR29                Proteinpulver från BMR28                Presentkort från Emelie Ekstrand Skin care86                Presentkort från Emelie Ekstrand Skin care78                Smycke från Bud to rose85                Smycke från Bud to rose79                Smycke från Bud to rose26                Smycke från Bud to rose77                2 biljetter från Stadsteatern63                Fri månad från Aktiverum36                Tavla från Jutta FalkengrenVinsterna hämtas ut i receptionen i City mot uppvisande av lott. TACK till våra sponsorer: rosabandetDidi2013BMR-silveroriginal logotyp CMYKSkincareLogo-Scandlines-4-f‰rglogo2butiklinnea loga