Info från ”infomaister”.

ibland känner jag mig som en enda informationskanal. Men men, någon ska vara det. ;)Idag har jag legat inne hos naprapaterna och gnällt över en stel bröstrygg och jag lovade henne att om hon fixade ryggen så skulle jag informera om att det går att boka naprapattiden online nu. Gå in på http://www.helsingborgsryggklinik.se/ och boka upp er. OM ni behöver så klart.Det har gått tre veckor för de som började med Aktiv Shape och Annika Lilja stoppade mig i dörren för att berätta om en av kunderna. 3.1 kg i fett och en klädstorlek ner! Det är riktigt bra det! Själv åt jag tårta till kvällsmat i går.. Vet inte vad som hände.. Jag ser med spänning fram emot hur det ser ut om 12 veckor för deras kunder.Om ni vill ha en piska på ryggen har vi just anställt en ny kille som kör cirkelträningen på tisdagar och söndagar med er. Han heter (snygg)Erik och är just hemkommen från Kanada där han studerat och tagit sin Bachelor´s degree i Kinesioligy. Det ni!  Tittar mycket på The Bachelor på tv så jag vet precis … eller?! Så här skrev han till mig när jag bad honom plita ner lite om sig själv:IMG_4982Träning har varit min största passion i snart tio år. Jag mår som bäst när jag får pressa min kropp och mitt psyke och känna att min form blir bättre för var dag som går. Styrketräningen har varit grunden i min träning men jag har även alltid gillat löpträning av olika slag. Sedan två år tillbaka har min egen träning blivit mer och mer crossfitinspirerad och jag ser fram emot att ta hand om många av era kunder framöver som vill utmana sig och bli bättre både konditions och styrkemässigt. Erik håller i löpkursen som börjar på tisdag. Anmäl er om ni är sugna på att träna inför långa lopp. Han har många bra idéer. erik@studioaktiverum.seVill ni hellre köra Yoga PT bokar ni er hos Wivi-Anne. Jo, nu kan man köra yoga helt själv med bara läraren! Visst är det bra? Hör av er direkt till henne om ni önskar; 0707-65 50 50.Kram på er! /AJ