Ett sötare blod.

Förra veckan var jag på en mycket intressant föreläsning på Jacob Hansens hus som anordnades av föreningen Pärlan. Vi behöver ständigt bli påminda om vad socker har för förtärande effekt på våra celler och vi behöver se skräckexempel på vad vårt kära livsmedelsverk gör för dumheter. Ann Fernholm gick djupt ner i cellens struktur och förklarade ganska lätt varför socker är så dumt och hur vår stackars lever får kämpa bara för att vi tycker det är mysigt med lite godis på kvällskvisten.Jag kan varmt rekommendera hennes bok! Kanske en julklapp till någon. Kul att få en sådan bok när man sitter med skumtomtekladd och kola upp till öronen på julaftonskväll .. 🙂hämtahämta (1)images En trevlig nyhet kom från Linda idag. Mamma/barn gruppen är åter igen fullsmockad med energiska mödrar och deras väluppfostrade små. Några har valt att gå kursen för andra gången vilket jag tycker är super. Varför sluta när man är på topp?Löpkursen startar i morgon om ni glömt anmäla er. Maila till Erik; erik@studioaktiverum.se om ni har funderingar kring upplägg och mål. På lördag är det dags för oktober månads gästbloggare Janpeter att föreläsa om motivation, helvete och idrottspsykologi. Det ska bli spännande! Föreläsningen är gratis, lägg en slant i bössan och lyssna. Anmälan görs i receptionen! 042-164060.Filmtips! Peaceful Warrior. Om ni vill kolla film någon kväll .. Inget pang pang, inga olösta mord. Bara livet, själen och förmågan att vara här och nu. Kram på er! /AJ