Yoga som PT

Jo visst har du väl hört att vi har PT i yogaform nu? Wivianne kör för fulla hus just nu och intresset verkar vara högt. Min PT kund Ole som kört med mig i många år har nu även utökat sin träning med Wivianne och jag måste säga att jag fått en helt ny kropp att arbeta med! Helt plötsligt kan han göra saker som vi kämpat med i flera år hur lätt som helst.imagesCALHFI5FOle skrev en text till Wiviannes hemsida som jag snott åt mig. Så här skrev han om sin träning:Inleder med att berömma Wivi-Anne för sitt smittande sätt att lära ut yoga. Jag, en gammal gymräv som tränat i många år både med PT och på egen hand, kunde inte i min vildaste fantasi förstå hur mycket yoga kan förändra både tanke och kropp. Inte nog med att jag känner dynamiken i rörligheten på ett helt annat sätt än tidigare och min ”vanliga” träning har lyft sig flera steg! Detta har mina PT noterat med glädje och jag kan lova att jag kommer aldrig att sluta med att träna yoga. Den villfarelse  jag hade, att yoga inte är så hård träning utan mest avslappning, har bytts till att visst är den fysisk men samtidigt mentalt avslappnande och det är toppen! En kombination jag innerligt kan rekommendera till alla och i alla åldrar. Jag själv, 50+, trodde inte att skillnaden kunde infinna sig så snabbt – bara efter några pass med Wivi-Anne märkte jag en förbättring på alla plan. Som företagare, med många järn i elden, vet jag nyttan av träning – både fysiskt och mentalt – och hur viktig kombinationen är. Jag ser det som en investering och insättning på ett viktigt konto som heter min kropp. Det känns skönt att veta att jag har ett ”kapital” där som jag kan plocka ut från när det behövs. Ole LarsenFint va?! Vill ni diskutera ev PT  med Wivi-Anne går det bra att maila: info@wiviannenyberg.se  Eller ring/sms: 0707-65 50 50.Må gott! /AJ