Mycket Wivi-Anne nu.

Ja det blir mycket denna kvinna i detta blogginlägg men hon är ju så förbenat bra så det får väl gå. 😉 Förra handlade väl också om henne?Wivi-Anne IIDen 9 november kommer Wivi-Anne hålla i en intressant föreläsning om ätstörningar och tvångsbeteende och även om man känner att man har ett sunt förhållande till sig själv så kan det vara intressant att lyssna till någon som kommit ur sina störda vanor. Jag ska lyssna! Man lär sig alltid något om sig själv genom att höra andra. Wivi-Anne har själv haft anorexia och vill delge sin berättelse till oss och kanske kan det hjälpa någon där ute som lider och behöver hjälp. Välkomna att lyssna! Boka er i receptionen så ses vi.Den 16 november får ni träffa Wivi-Anne en längre stund om nu önskar. Mellan 12-16 blir det workshop i hennes tidigare föreläsning från VD till Yogi som blev mäkta populär. Missade ni den eller vill höra mer är ni hjärtans välkomna att följa med på hennes spännande resa. Tänk att hon lämnade sin post som VD till att böja och bända sin kropp 7 dagar i veckan istället. Givetvis vill vi inte att alla ska sluta sina jobb efter denna dag men att kanske se på sitt liv från ett annat håll. Som sagt, man lär sig mycket bara av att lyssna på andra människor.Ja, och vill ni träffa henne ensam går det bra med yogaPT eller behandlingar på SPA. Hon är överallt denna lilla älva.Fick precis ett mail av henne där hon skriver att hennes cd-skiva snart finns till försäljning på Aktiverum. What?! Skriver mer i morgon efter jag träffat henne .. Det blir ju chanting i december också men mer om det efter mötet i morgon som sagt. Ska ta reda på vem som fotograferat henne också. Det är en riktigt bra bild!Ja, nä .. men själv ska jag köra BodyBalance i morgon 06.30 istället för Annika Lilja som ska stå i receptionen. Det tycker jag är en bra prestation. ;)Njut av höstens friska luft! /AJ