Från CITY

God morgon!Förra veckan var en tuff och händelserik vecka för oss alla, inte minst onsdagen. Under onsdagen kom det som en chock, Aktiverum City skulle stänga. Det var många besvikelser och tårar men även många lovord som vi tacka ödmjukast för. Vi gjorde allt vi kunde för att göra dagen så bra som möjligt och för att avsluta med flaggan i topp. Jag tror vi lyckades?!! Vi hade en underbar stämmning på alla sätt och hade så roligt tillsammans därför kommer det alltid att kännas tomt och vi kommer sakna det. Men jag tvivlar inte på att vi kan fylla de tomrummet igen. Jag har varit på Berga sedan vi stängde och måste säga att en del av det vi hade finns även här. Tro det eller ej men här är faktiskt väldigt trevligt 😉  Jag vet att vissa ut av er inte kommer ta er upp hit pga. att ni tycker det ligger fel i förhållande till vart ni bor eller jobbar, men försök att ge det en chans. Jag och Lotta sitter på plats även denna veckan och några utav City-instruktörerna har redan börjat köra pass så ni kommer inte känna er helt vilse. Jag har även många fina, trevliga och duktiga kollegor här på Berga som jag inte tvivlar en sekund på att de tar hand om er på bästa sätt.Vi kommer sakna er och det vi hade såå mycket men nu tar vi nya tag och ser nya möjligheter.Och sist men inte minst, vi vill TACKA er för fina år tillsammans!  /Josefin med personalPs. I mejlet som skickades ut i samband med att vi skulle stänga är tyvärr min mejl-adress fel. Så ni som inte fått svar, skicka gärna igen till josefine.p@studioaktiverum.se