Ambitionsnivå: HÖG

Det är som bekant januari månad och vår träningsambition är högre än någonsin. Detta leder till HÖG belastning i gymmet och SUPERHÖG belastning på passen vilket vi är glada för. MEN .. (där är alltid ett MEN ..)Känner ni 24 timmar innan ett pass börjar att: ”Åh vad jag ska träääna i morgon!” och bokar upp er med en stark känsla i kroppen som säger: ”Supermaaan!!” .. SE DÅ TILL ATT GÅ PÅ DET BOKADE PASSET! OM planen ändras och rösten i huvudet börjar vackla; ”Åh vad jag jobbat hårt i dag, jag förtjänar en vilodag.” SE DÅ TILL OCH BOKA AV PASSET!Snälla söta rara, vi måste tänka på alla andra som också vill träna och som inte är lika flinka i fingrarna 24 timmar innan som du kanske är. Om du får ändrade planer, boka av ditt pass så att någon annan kan få träna sitt favoritpass.Många varma januarikramar från AJ