Spring med raska steg med Robert Kronberg.

Nu är det ju som bekant snart vår och det börjar springa i benen. Snart.. det ska tydligen komma en köldperiod nu men vi behöver inte börja springa förrän v 7.Söndagen den 16 februari kommer nämligen Robert Kronberg till oss en hel dag för att utveckla våra löpsteg och få oss att älska löpning. Robert, för er som inte vet, är en av Sveriges bästa friidrottare och har 24 SM guld på sin meritlista. Kanske har ni sett honom i tv rutan hoppa över häckar.hämtaMellan 09.30-15.30 har ni honom här. Det går bra att boka i receptionen så ni får plats. Det kommer kosta  495:- för medlemmar och 895:- för icke medlemmar. Vilket jag faktiskt tycker är väldigt prisvärt. En hel dag med någon som är fullblodsproffs på löpteknik för under 500:-! Boka er så ni får plats. Det står lite om det i tidningen som snart kommer i brevlådan.Önskar er en härlig onsdag. /AJ