Springa springtime i år?

Känner ni att det börjar bli dags att knyta på löparskorna inför vårens lopp? Springtime hålls den 10 maj i år och vi har laddat med en heldag tillsammans med Robert Kronberg den 16 februari samt en löpkurs på 12 veckor för att få oss alla att komma igång.Springtimegruppen som löpkursen heter kommer ligga på Tisdagar och Torsdagar kl.18.15 och kör igång den 18 februari. Ni anmäler er i receptionen och lämnar er mailadress så instruktörerna kan kontakta er angående plats och annat matnyttigt från vecka till vecka. Kursen är gratis.Springtimegruppen är till för er som vill träna inför 5 km eller milen. Vi kommer jobba i intervaller, i backe och med distansträning för att det ska kännas bra när dagen kommer. ÄVEN om ni inte ska springa några lopp är ni välkomna att löpträna med oss, så klart! Era instruktörer är Sara ”lunkan” Lundgren och Peter Hansson. Peter känner ni inte ÄN men jag lovar, han är snäll och väldigt omhändertagande. Ska kolla honom på spinningcykel på onsdag …. 🙂 Kanske blir han lika populär som Olle en dag. Vem vet …Passa på att anmäla er till Roberts dag också. Löpteknik och löpstyrka är dagens heta ämne.Nu ska jag springa till chefen. Alla steg räknas … /AJ