Fredagsmys i blasket ..

Ni kan även ha fredagsmyset här om ni hellre vill det. ;)Jag tänkte informera er om att våra barngrupper börjar på söndag och det finns platser kvar både i young och teens. 1098:- för 12 gånger med Saga eller Louise som instruktörer. Saga har ni träffat på BodyBalance och Step och Louise började hos oss i onsdags men kommer köra SH`BAM, spin, IW, Zumba och massa annat. Hon knådar även er på SPA och är en grym PT.I vilket fall, dessa båda tjejer sitter just nu och planerar för fullt vad de 12 veckorna ska innehålla och jag tror det kan bli mycket variation och många roliga stunder. Här har ni dem:SONY DSCSONY DSCUnderbara brudar!Såg nu att Wivi-Annes föreläsning om Ayurveda är fullbokad till bristningsgräns och att en reservlista håller på att fyllas.. Jag som trodde jag skulle kunna smita in och lyssna .. men ICKE. Har i vilket fall skickat ett sms till henne om att hon MÅSTE hålla den en gång till så att vi andra också får lyssna. Förhoppningsvis säger hon ja! :)Önskar er en trevlig helg med mycket träning, mat och mys. /AJ