Daniel berättar ..

Jag har bett våra nya instruktörer Daniel och Louise berätta lite om sig själva till er så ni har koll på vad det är för några ni har framför er på passen. Daniel är först ut, här kommer han:SONY DSCDaniel ”Salle” Isaksson2006 startade jag min instruktörskarriär med vattenaerobics och spinning och har sedan dess hunnit med att leda en hel del andra olika träningsvarianter. Efter att ha arbetat som hotellunderhållningschef i Spanien och Grekland bestämde jag mig sedan att sätta ner mina rötter i Sverige och satsa på träning och coaching. Det är en stor ära att nu få vara del utav denna fantastiska anläggning som Studio Aktiverum är. Mina uppgifter kommer bl a att bestå utav Personlig träning, kostrådgivning, gruppträning och massage. De pass jag kommer synas i är: BodyCombat, Grit, Tabata, BodyPump, Cirkel och IndoorWalking, men vem vet, det kanske blir mer med tiden. Jag brukar väl vilja beskriva mig själv som en mycket energisk, positiv och glad människa som helst riktar min coaching mot Hälsa och Livskvalité.  För mig handlar Hälsa och Livskvalité om att kunna utföra de vardagliga sysslorna utan besvär och att även kunna ha energi över, efter alla måsten, för att kunna njuta av livet. En förändring ska inte heller betyda att man ska sluta leva, utan jag vill dela med mig utav min kunskap för att du, på bästa sätt, ska kunna få en varaktig resa mot dina mål. Har ni några önskemål eller frågor, får ni jättegärna kontakta mig, antingen via min e-mail eller genom att ta tag i mig på gymmet. E-mail: Daniel@studioaktiverum.seVi är väldigt glada över att Daniel valde gå till oss och jag tror personligen att ni kommer få många härliga skratt med honom.Snart kommer Louise .. hon ska bara samla sig.. 😉 Ha en bra måndagskväll. /AJ