Ska du prova på en mara?

Min vänner med fötter så lätta.Tycker ni att löpgruppen inför Springtime känns ”mesig” har vi ett annat alternativ till er. Häng på Janpeter mot målet att klara en mara. Kanske tom Helsingborgs första genom tiderna som går av stapeln den 13 september! Så här skriver Janpeter:Välkommen till Aktiverums löpargrupp inför Helsingborg Marathon!Jag har med glädje tackat JA till att hålla i denna grupp och ska göra allt jag kan för att både tiden fram till loppet och loppet i sig blir en härlig upplevelse och ger Dig mersmak för att springa långt och länge!”1012250_679534345394378_1037584805_n

Jag är själv ingen framstående löpare även om jag sprungit en hel del på senare år. Det har blivit både halvmara, mara, trail och en del sköna upplevelser i lopp på tre kontinenter så långt. För min egen del är just upplevelsen det centrala och att springa ”häftiga lopp” ett av mina mål för framtiden.

Vad just Du vill ha ut av Din löpning vet bara Du och det ska jag assistera Dig i så långt jag förmår. Och vet Du inte riktigt vad Du vill så kanske vi kan komma fram till det tillsammans? Vi ses tisdagen 4 februari kl 18.15. Vi samlas i Aktiverums konferensrum för en genomgång och sedan kör vi ett kort löppass. Räkna med att vi kommer att hålla på till ungefär 20, denna första gång.Vi kommer träna tisdagar och torsdagar kl 18.15. Ni kommer få information om samlingsplats inför varje träning.Anmäl dig i receptionen så jag vet hur många som är med i gruppen och jag kan maila till er inför varje gång./Janpeter Sangborn
  • GIH-utbildad idrottslärare
  • Personlig tränare
  • Fystränare, främst inom ishockey
  • Utbildare inom Svenska Ishockeyförbundet
  • Mental tränare
Visst låter det bra? Med detta löputbud vi har i vår kommer hela Aktiverum sälja bilen och börja springa överallt.. 😉 Springtimegruppen kör tisdagar o torsdagar 18.15 precis som Marathongruppen men var inte oroliga, ni kommer inte hamna fel.. moahaha…  Sen kommer ju Robert Kronberg och hälsar på den 16 feberuari. Är ni anmälda till den? 495:- för en heldag.Kram /AJ