Nästa nykomling presenterar sig

Vi hälsar Louise välkommen till oss och precis som med Daniel är vi väldigt stolta över att ha henne i vårt team. <3 /AJSONY DSC Hej hopp!Louise Hedenborg heter jag! Jag jobbar med hälsa för att sprida välmående, glädje och för att jag älskar att få människor att upptäcka sin sanna kapacitet! Man kan alltid mer än va man tror! ;)Allt börja med en förkyld Indoorwalking instruktör på praktikplatsen, jag höll mitt första gruppträningspass och jag blev hooked! Därefter blev jag Zumbainstruktör och lyckligt fast i gymbranschen. Jag har därefter fortsatt vidareutbilda mig med olika gruppträningar, till personligtränare, haft föreläsningar, kurser, coachning och har nu hamnat på stans bästa gym!Jag är utbildad hälsocoach, PT, med diverse gruppträningar och certifierad massör.Denna terminen hittar ni mig på Spinning, Indoorwalking, Zumba, Funktionell träning. Ni kan även hitta mig i receptionen och inne på SPA.Själv gillar jag att träna intervallbaserad styrka med puls, funktionell träning, yoga och dans. Har en liten ”regel” att allt jag tycker känns tufft och olidligt som burpees, planka osv ser jag till att bli bra på! Tro mig då gillar man de 😉 Just nu ligger chins som projekt!Som person har jag blivit kallad allt från glädjespridare till tyrann, beror nog helt enkelt på vilket pass du träffar mig på 😉 Jag anser mig iaf vara en glad, positiv tjej som brinner för hälsa.Hälsa är A och O i dagens stressade samhälle, vi har bara en kropp och det är viktigt att vi tar hand om den, inifrån och ut. Kom gärna fram och prata med mig om ni är nyfikna på mer. Hoppas vi ses. Kärlek!/Louise