Å vad skoj!

Vi håller just nu på att planera vecka 7 där vi kommer ha lite tävlingar och utlottningar på pass och i gymmet. Ni som inte gillar skojiga saker behöver inte bli oroliga, det händer inte något på alla pass, bara vissa. 😉Än så länge ser det ut som följer:”Stalkingtävling” i gymmet. Måndag -fredag 12.00. Vi stakar oss till Sotji med hjälp av ”Stalkern” som stått i sal 5 men som ska flyttas ut mer synligt. Du kör 500m eller/och 2000m på tid och har chans till bra priser. Ni är indelade i åldersgrupper och kön och man får inte vara dopad eller fuska. Sen är det bara å åk! Om ni inte vet vad jag pratar om för maskin kan man säga att det är som att staka sig på skidor. SUPERBRA för flås, för triceps, rygg, mage och säkerligen en massa annat också. Magnus håller på med en tipsrunda i gymmet som kommer sitta uppe hela veckan. Finfina priser utlovas!På måndagen kommer Thessan köra Svenska artister på sin IW 09.30 och Magnus kommer köra Absolute ROCK på sitt IW 30 17.30. Vår sköna Caroline tänkte ta en runt jorden på sin spinning 20.00. Sara och vår nye förmåga Jens tänkte teama tillsammans på IW 18.30. Likadant tänkte Emelie och Maria göra på sin BodyVive som jag MÅSTE prova 18.25.  Samtidigt som alla gymmare stakar sig till Sotji ….På tisdagen har Annika lovat leta upp en riktigt gammal och bra BodyPump skiva. 09.20 kör vi BODYPUMP old and good. Tänk att vi hållt på här sen 1999 med BP. Jag gick min utbildning -97 tror jag, med kasettband .. ett grönt sådan som jag vår sååå stolt över. Kom och njut av hur vi hade det på den gamla goda tiden 😉 Medan vi stakar oss till Sotji ….Onsdagen bjuder på ett Zumbapass med Isabel 09.15 där hon just kommit hem från Spanien och tänkte lotta ut mössor till alla stackare som fryser … 😉 Jag tror hon slänger på en och annan väska också om någon annan vill ut och resa. Lena kom med en väldans bra idé till Lunchyogan. KONTORSYOGA! 12.10 är ni välkomna in. Sätt er på en stol och låt träningen börja … Saga ville också vara med och lotta ut mössor och väskor på sitt Step 1 kl.18.35. Alla som kommer får en mössa! Sen kan vi gå ut och staka oss till Sotji …Torsdagen innehåller ett lååångt BOXNINGSPASS 18.30 .. Sif skrev dubbelboxning så jag misstänker det blir 2 timmar .. Efter det stakar vi INTE oss någonstans mer än till närmsta taxi.Fredagen börjar med ett underbart BODYBALANCE 06.30 med Saga. Jag tror hon har mössor och någon väska kvar att lotta ut .. 09.30 tänkte Louise dela ut Powershot efter sitt spinningpass. Receptet har hon hittat på själv så endast den modige bör smaka. Matilda kör Spinning och BP på kvällen och eftersom det är alla hjärtans dag har hon säkert något kärleksfullt i bakfickan … Säkert hejar hon på er alla som stakar er väg till Sotji ..Alla grabbar är välkomna till Camilla på lördagen 12.30 på GRABBYOGA. Sist vi körde det var passet fullt. Ni som inte vill bända bland långbenta smidiga brudar har nu chansen att träna med en ödmjuk Camilla. Resten av dagen ligger under förhandling … precis som byggjobbarnas löner i Sotji. Återkommer om mer!På Söndagen smäller Daniel ”salle” in ett BODYATTACK kl 14.00 för er som aaaaldrig provat eller som bara alla redan ääälskar det passet. Ni hör ju på namnet hur jobbigt det är. MEN DET ÄR KUL! Prova, prova!Säkert har jag glömt hälften men det är några dagar kvar till v 7 börjar. Det är som bekant v 6 nästa vecka så det hinner nog hända en del.Som sagt. Återkommer. Men å så skoj det blir!!Hoppas ni får en trevlig helg i all snö. Kram på er /AJ