Mars in mars ut ..

Ibland känns det som om allt går lite väl fort. Vasaloppet är över och nu siktar vi in oss på vad som händer vidare i vår.Den 22 mars händer det faktiskt två saker här på Aktiverum. Thessan och Daniel kör sitt TRÄNINGSLÄGER mellan 12.00-17.00 för er som vill köra ski-en ur er under en halv dag. Ett större mellanmål ingår så det blir paus .. Ni kommer köra med egen kroppsvikt och enstaka redskap men huvudmålet med denna dag är att utmana sig på SIN EGEN nivå och ta steget högre upp på ”orka stegen”. Inspiration för den som tränat länge och kört fast i sina vanliga övningar. Både Daniel och Therese är ”gamla rävar” inom både gruppträning och PT och jag vet att ni som är med kommer få massvis med tips och nytänkande från dem båda. Ni betalar 345:- som medlemmar. Vill ni dra med en kompis som inte (än) är medlem betalar denne 495:-  Välkomna att boka er i receptionen!SONY DSC Vidare till en en annan foxy liten dam, nämligen Wivi-Anne som den 22 mars kör sin TREDJE Från VD till Yogi. Snacka om favorit i repris! 12.00-16.00 kör vi Workshop i personlig utveckling. Medlem betalar 395:-, icke medlem 590:- Jag har redan anmält mig. Jag har lämnat plats de andra gångerna MEN NU är den bannemej min tur att vara med.Så här skriver hon om dagen:Har du funnit din passion? Vad sjunger ditt inre för? Få värdefulla verktyg med dig hem hur du tar nästa steg i livet för att leka i det och inte längre stå utanför. Allt för att leva livet mer passionerat. Wivi-Anne II Hoppas något av de två passar herrskapet. Kram AJ