Releaser på Les Mills

Är ni helt nya på Aktiverum fattade ni säkert ingenting av den överskriften .. 😉 MEN, jag ska förklara. Var tredje månad kommer det nya träningsprogram från Les Mills, vilket är BodyPump, BodyBalance, CXWorks, BodyCombat, BodyAttack, BodyVive, SHBAM.Dessa program byts alltså ut var tredje månad med nya låtar och ny koreografi till allas stora förtjusning. Detta kallas oftast att vi har en ny release.Nu på lördag har vi BodyBalance release mellan 11.15-12.45 i sal 3 med Camilla, Sara och Saga. Här går vi igenom de nya rörelserna och känner på det nya programmet i lugn och ro. Har du aldrig provar BB innan tycker jag att det är ett perfekt tillfälle nu på lördag. Annars har du tre månader på dig att lära dig det på passen så klart.Lördagen efter, den 15 mars ska vi ha ett Les Mills marathon med 30 minuters klasser från de nya releaserna. Så här ser det ut:

09.10 – BodyPump med Daniel och Thessan 

09.40 – BodyAttack med Daniel

10.10 – SH´BAM med Camilla och Nellie

10.40 – CXWorks med Thessan och Olle

11.10 – BodyCombat med Daniel

Kom och var med på hela eller delar av det. Du bokar dig som vanligt på nätet. Bokningen för samtliga pass öppnar 09.10 på fredagen. OJ SÅ SKOJ!Själv ska jag tillbringa heeela förmiddagen på SPA på lördag. Har bokat BodyScrub (inte en Les Mills klass), 50 min massage och en ansiktsbehandling. Jo, när man fyllt 40 får man ta hand om sig själv mer .. 😉 Kram på er! /AJ