Jag tjatar.

Jo, jag har utsetts till Aktiverums tjatröv och kommer göra allt jag kan för att axla min roll .. ;)Jag tänkte tjata lite om lördag och om Les Mills maratonet som går av stapeln 09.10 med BodyPump som förste ”man” ut. Sedan är det dax för BodyAttack, SH`BAM, CXWorks och BodyCombat. 30 minuter av vardera pass. Har ni aldrig provat ett les Mills pass är detta ett bra tillfälle. Vill ni köra HELA faderullan gör ni det, vill ni hoppa in mitt i gör ni det. Ni bokar på nätet som vanligt.Helgen efter, på lördagen den 22 mars kör vi två saker. Träningsläger med Thessan och Daniel och Workshop med Wivi-Anne. Anmälan sker i receptionen. Träningslägret kommer bestå mycket av kroppsövningar där ni utmanar er själva just där ni är. Målet är ju att man ska bli starkare genom att utmana sin kropp, inte tävla mot någon annans kropp. De lovar många spännande övningar! Om vädret tillåter kommer ni även träna ute på vår eminenta baksida. Så klä er inte i finkostymen.SONY DSCWorkshopen kommer öppna vår ögon för vad vi faktiskt kan åstadkomma i livet och vad som egentligen är vår passion. Detta kan vara lika skrämmande som att köra boxning med någon man inte känner … Skillnaden är att här boxas du med dig själv.. Jag är anmäld och hoppas få se många av era ansikten. Wivi-Anne gick från att vara VD till en fullfjädrad Yogi och mår utomordentligt bra. Tänk om något inom oss behöver en spark i baken för att komma ut. Spännande! Jag vill gärna höra hennes story.Wivi-Anne IIEn annan sak jag ska tjata om är gymvettet jag skrev om för ett tag sen. NI KAN INTE SITTA OCH SKICKA SMS ELLER PRATA I TELEFON I EN MASKIN!!!! OM DU INTE KÖR, HOPPA AV OCH LÅT NÅGON ANNAN KÖRA ETT SET MEDANS DU GÖR ALLT ANNAT SOM UPPENBARLIGEN ÄR VIKTIGT. Eller …. träna när du tränar och snacka när du är klar. Enkelt! Känner att jag blir lite lätt uppretad när jag skriver det, märks det? Visa hänsyn, le mot varandra, samsas om grejerna och försök sätt ditt ego lite åt sidan ibland. Det tjänar du på.IMG_2496Kram på er alla som kämpar med sina strider i livet. /AJ